Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Antuna Vujića ×

Najava • 27.10.2017.

Književni petak - Knjiga nad knjigama: enciklopedija

Ovogodišnji Mjesec hrvatske knjige posvećen je enciklopedistici pa tako i Književni petak na kojem će urednik i voditelj Antun Vujić, glavni ravnatelj Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža, razgovarati s Mladenom Klemenčićem, dugogodišnjim urednikom Zavoda i Nikolom Petkovićem, predsjednikom Društva hrvatskih pisaca.
Najava • 07.03.2017.

Predstavljanje knjige Antuna Vujića 'Dostava rasutog tereta' u Osijeku

Predstavljanje knjige Antuna Vujića 'Dostava rasutog tereta' održat će se 7. ožujka u Klubu knjižare Nova u Osijeku. Knjigu će predstaviti Antun Vujić, Miroslav Mićanović i Branko Čegec.
Najava • 02.12.2014.

Promocija knjige Antuna Vujića 'Hrvatska i ljevica' u Rijeci

Promocija knjige Antuna Vujića 'Hrvatska i ljevica : Prilog socijaldemokratskom gledištu' održat će se u utorak 2. prosinca u antikvarijatu Ex Libris u Rijeci. Uz sudjelovanje autora, gostiju i predstavnika izdavača gospodina Zdenka Ljevaka, razgovor će voditi Nikica Petković.
Najava • 15.10.2014.

Promocija knjige Antuna Vujića 'Hrvatska i ljevica'

Promocija knjige Antuna Vujića "Hrvatska i ljevica : Prilog socijaldemokratskom gledištu" (Naklada Ljevak, 2014) održat će se u srijedu 15. listopada u Hrvatskom novinarskom društvu u Zagrebu. Uz autora, knjigu će predstaviti Zdenko Ljevak, Josip Šentija, Zvonko Lerotić, Jasminka Popović i Josip Leko.