Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Dolazak ×

Najava • 02.10.2009.

Ribookiranje : Quorum u ruhu 'Dolaska'

Novu sezonu Ribookiranja u riječkoj knjižari Ribook otvara Kruno Lokotar s predstavljanjem novog broja časopisa 'Quorum', koji u novom broju čitatelje upoznaje s radom crnogorskog pisca Andreja Nikolaidisa. Svoj će roman "Dolazak" predstaviti sam Nikolaidis i gost – teoretičar književnosti Nikica Petković. Ribookiranje će se održati u petak, 2. listopada 2009. u 19 sati.
Najava • 28.03.2009.

Pričigin : Predstavljanje knjige 'Dolazak' Andreja Nikolaidisa

U subotu, 28. ožujka 2009., u Splitu, u sklopu festivala pričanja priča "Pričigin", održat će se predstavljanje knjige "Dolazak" Andreja Nikolaidisa, s početkom u 17 sati, u kavani Quasimodo robne kuće Dalma, na drugom katu. Knjigu predstavljaju: Andrej Nikolaidis, Predrag Lucić i Kruno Lokotar. U nastavku 'Priče iz našeg sokaka'...
Najava • 26.03.2009.

Promocija novog romana Andreja Nikolaidisa 'Dolazak'

Promocija romana "Dolazak", novog romana Andreja Nikolaidisa, crnogorskog pisca svjetskog KaLibra, održat će se u četvrtak, 26. ožujka 2009. u Dubrovniku, u Hotelu Bellevue, u špice longeu s početkom od 19.30 sati. Dok apokalipsa bubnja o vrata, mora rastu i pada snijeg usred ljeta, roman će predstaviti Andrej Nikolaidis i Kruno Lokotar.