Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

hotel grand ×

Najava • 18.12.2008.

Splitsko predstavljanje 'Hotela Grand'

U četvrtak, 18. prosinca 2008., u Pučkom otvorenom učilištu u Splitu, s početkom u 20 sati, održat će se predstavljanje najnovijeg romana Renata Baretića "Hotel Grand" (Algoritam, 2008). Roman koji o složenim temama pripovijeda jednostavno i zavodljivo: '... kroz kupleraj i pakao do čistilišta starih računa...’ predstavit će: Ivica Ivanišević, Renato Baretić i Kruno Lokotar.
Najava • 15.12.2008.

Predstavljanje romana 'Hotel grand' u BP Clubu u Zagrebu

Renato Baretić, autor najnagrađivanijeg hrvatskog romana, “Osmi povjerenik”, svoj će novi roman “Hotel Grand”, predstaviti u ponedjeljak, 15. prosinca 2008., u 19 sati, u BP Clubu, uz audio premijeru songova „Vengo coj“ i „PTSP“ s novog CD-a Žana i Mazgoona, „Mazgoone ponovo jašu...“, nastalih po trećićanskim tekstovima Renata Baretića.
Najava • 09.12.2008.

'Hotel Grand' u riječkoj knjižari Ribook

U riječkoj knjižari Ribook, u utorak, 9. prosinca 2008. u 19 sati, održat  će se predstavljanje novog romana “Hotel Grand” Renata Baretića (Algoritam, 2008). 'Hotel Grand', potresnu priču o odrastanju dječaka u kupleraju, o obitelji i kriminalu, roman koji o složenim temama pripovijeda jednostavno i zavodljivo... predstavit će Renato Baretić, Nikola Petković i Kruno Lokmotar.