Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Ivan Rogić Nehajev ×

Vijest • 09.05.2023.

Ivan Rogić Nehajev i Denis Peričić dobitnici Nagrade 'Vladimir Nazor' 2022.

Poznati su dobitnici Nagrade 'Vladimir Nazor' za najbolja umjetnička ostvarenja u Republici Hrvatskoj za 2022. godinu u području književnosti, glazbe, arhitekture, filmske i kazališne umjetnosti... Dobitnik nagrade u području književnosti je Ivan Rogić Nehajev, a godišnju nagradu dobio je Denis Peričić za roman 'San o Križaniću'.
Najava • 12.12.2022.

Predstavljanje knjige Ivana Rogića Nehajeva 'Prašinarski zapisi na putu od mlijeka'

Predstavljanje zbirka poezije Ivana Rogića Nehajeva 'Prašinarski zapisi na putu od mlijeka' održat će se u ponedjeljak 12. prosinca u Društvu hrvatskih književnika u Zagrebu. Knjigu koja donosi tematski novitet: zaokupljenost kozmičkim pitanjima, predstavit će Božidar Petrač, Luka Šeput, Marko Gregur, Ivan Rogić Nehajev i Anita Šikić.
Najava • 04.07.2007.

Pisci pod zvijezdama : Rijeka

Nakon upjeha prošlogodišnjih večeri "Pisci pod zvijezdama" kada su riječki i istarski autori različitih generacija, čitajući svoja djela u posebnom noćnom ambijentu riječkog Starog grada izazvali veliko zanimanje publike, ovogodišnje će večeri okupiti pisce oko zajedničke teme: MORSKE TRAVE. Sudjeluju : Ivan Rogić Nehajev, Simo Mraović, Boris Dežulović, Vesna Biga i Melita Sanković. Pod...