Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Kičma ×

Najava • 06.11.2009.

Književni petak i 'Kičma' Dorte Jagić

"Kičma" je naziv ovog Književnog petka na kojem će biti predstavljena istoimena zbirka priča Dorte Jagić, suvremene hrvatske autorice. Pod vodstvom Borisa Perića, o knjizi će, osim autorice, govoriti i Darija Žilić, a tribina će se održati u petak 6. studenog 2009. u 20 sati u Gradskoj knjižnici u Zagrebu.
Najava • 14.10.2009.

Tribina dekonstrukcije : Dorta Jagić i 'Kičma'

U srijedu, 14. listopada 2009., u 19 sati, u Hrvatskom društvu pisaca u Zagrebu održat će se Tribina dekonstrukcije na kojoj će gostovati pjesnikinja, prozna autorica i prevoditeljica Dorta Jagić. Na tribini će sa autoricom razgovarati o njezinoj zbirci priča "Kičma“, romanopisac, književni kritičar i prevoditelj Boris Perić i voditeljica Tribina dekonstrukcije Darija Žilić.
Vijest • 20.05.2008.

Predstavljen program prvog riječkog sajma knjiga i festivala časopisa 'Kičma'

Danas je u prostorijama Informativnog centra Grada Rijeke (Ri-info) održana konferencija za novinare u povodu skorašnjeg početka prvog riječkog sajma knjiga i festivala časopisa „Kičma" (Knjige i časopisi na morskoj ariji), koji će se od 29. svibnja do 1. lipnja održati u Rijeci. Na konferenciji je predstavljen program Sajma.