Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

luda luna ×

Najava • 04.06.2009.

Ribook : 'Ne bih o tome' : Rajki i Beck

U riječkoj knjižari Ribook, u četvrtak, 4. lipnja 2009. u 19:00 sati, održat će se predstavljanje romana "Ne bih o tome" Borisa Becka i Igora Rajkija. O ovom neobičnom romanu koji sadrži elemente parodije, antiutopije, krimića, avangardnog pisma, književne polemike… prozboriti će sami autori uz kritičko-teorijski osvrt Tomislava Brleka. Razgovor moderira Jadranka Pintarić.
Najava • 11.03.2009.

Ribook : Kako se odnosimo prema nematerijalnoj baštini?

U riječkoj knjižari Ribook u večeri 'Lude lune', održat će se razgovor na temu: Kako se odnosimo prema nematerijalnoj baštini?O granicama reinterpretacije i osuvremenjivanja duhovnoga kulturnog naslijeđa razgovarat će: Milorad Stojević, Adriana Car Mihec, Silvana Vranić, Ines Srdoč Konestra, Damir Sirnik, Lea Domijan i Nikola Petković.
Najava • 09.02.2009.

Vedrana Rudan predstavlja Ivanku Glogović Klarić

U večeri punog mjeseca, 9. veljače 2009. (ponedjeljak) s početkom u 19 sati, u riječkoj knjižari Ribook Vedrana Rudan predstaviti će Ivanku Glogović Klarić, pjesnikinju, spisateljicu za djecu i odrasle, kolumnisticu i scenaristicu. Doznajte zašto je Vedrana Rudan štovateljica djela Ivanke Glogović Klarić, poslušajte izvornu čakavsku besedu i očudite se drugačijim svijetom umjetnosti.