Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Maja Hrgović ×

Najava • 24.05.2018.

Ružica Aščić i Andrija Škare gostuju u Knjižnici Vjekoslava Majera u zagrebačkom Zapruđu

U četvrtak, 24. svibnja u 18:30 sati, u Knjižnici Vjekoslava Majera gostuju mladi književnici Ružica Aščić i Andrija Škare. Tom će prilikom Ružica Aščić predstaviti svoju nagrađenu knjigu 'Dobri dani nasilja', dok će Andrija Škare govoriti o svojoj najnovijoj knjizi 'Društvene igre'.
Najava • 29.09.2016.

Novozagrebačka tribina: Vitomira Lončar, Helena Predojević i Maja Hrgović

Na svom zadnjem javnom nastupu u Hrvatskoj prije preseljenja u Kinu, Vitomira Lončar predstavit će svoju knjigu Slamka spasa - 4. knjiga (2016). O svom doživljaju Kine govorit će i Maja Hrgović koja je u toj dalekoj zemlji imala premijeru svoje predstave za djecu. S putovanja po Kini, Helena Predojević izložit će svoje fotografije.
Najava • 30.03.2007.

OŽUJSKO ZAGRIJAVANJE DO 27

U petak, 30. ožujka 2007. će se u knjižnici Bogdan Ogrizović desiti još jedna serija čitanja, odnosno "zagrijavanja" - ožujsko ZAGRIJAVANJE DO 27. Na starom mjestu (Preradovićeva 5, Zagreb) i u standardno vrijeme 19:30, svojim tekstovima i razgovorom ugodnim ovaj put će vas zagrijavati: Anastazija Vržina, Maja Hrgović, Tanja Mravak i Tatjana Jambrišak, uz nezamjenjivog voditelja, Romana Simića...