Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Marijana Ogresta ×

Najava • 05.09.2008.

Rujansko Zagrijavanje u Bogdanu Ogrizoviću

U petak, 5. rujna 20008., u knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu s početkom u 19.30 sati, započinje nova sezona književnog 'Zagrijavanja' pod vodstvom urednika i pisca Romana Simića Bodrožića. Svojom prozom i poezijom predstavit će se Ivana Peruško, Zoran Pilić, Marijana Ogresta i Lana Derkač.
Najava • 15.11.2007.

Promocija knjiga biblioteke KALIBAR

Roman Simić Bodrožić poziva vas u Močvaru, 15. studenog, na predstavljanje nove biblioteke urednika Krune Lokotara, Kalibar, i pet novih književnih glasova. Uz Lokotara, nastupiti će: Marijana Ogresta («Koliko košta gram»); Andrea Pisac («Dok nas smrt ne rastavi ili te prije toga ne ubijem»); Zoran Tomić («Nebo su prekrili galebovi»); Zdenko Mesarić («Garaža») i Ivan Vidić («Violator/Ona...
Najava • 09.11.2007.

Predstavljanje Algoritmovih autora na Interliberu

Na Algoritmovom štandu na Interliberu u paviljonu 5, štand 4c, u petak i subotu organizirano je druženje autora s publikom i potpisivanje knjiga. Publici će se predstaviti Algoritmovi autori: Svjetlan Junaković, Sanja Lovrenčić, Nada Gašić i Igor Kokoruš Lebovski, te novi autori, debitanti biblioteke 'KaLibar': Ivan Vidić, Marijana Ogresta, Zdenko Mesarić i Zoran Tomić.