Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Natječaj 'Tea Benčić Rimay' ×

Vijest • 10.10.2022.

Natječaj za književnu nagradu 'Tea Benčić Rimay' 2022.

Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak raspisala je Natječaj za književnu nagradu 'Tea Benčić Rimay'. Ova nagrada dodjeljuje se u svrhu poticanja književnog stvaralaštva te kao doprinos potpori i vrjednovanju najboljih književnih ostvarenja za pjesmu u prozi. Svoj rukopis neobjavljene zbirke pjesama u prozi možete poslati do 3. studenog 2022. godine.
Vijest • 18.10.2021.

Natječaj za književnu nagradu 'Tea Benčić Rimay' 2021.

Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak raspisuje natječaj za književnu nagradu 'Tea Benčić Rimay'. Nagrada se dodjeljuje u svrhu poticanja književnog stvaralaštva te kao doprinos potpori i vrednovanju najboljih književnih ostvarenja za pjesmu u prozi. Natječaj je otvoren od 4. listopada do 5. studenoga 2021. godine.
Vijest • 13.10.2020.

Natječaj za književnu nagradu 'Tea Benčić Rimay'

Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak raspisala je Natječaj za književnu nagradu 'Tea Benčić Rimay', koja se dodjeljuje u svrhu poticanja književnog stvaralaštva te kao doprinos potpori i vrednovanju najboljih književnih ostvarenja za pjesmu u prozi. Rukopisi neobjavljene zbirke pjesama u prozi mogu se poslati do 7. studenoga 2020.
Vijest • 05.10.2018.

Raspisan natječaj za književnu nagradu 'Tea Benčić Rimay'

Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak raspisala je natječaj za književnu nagradu 'Tea Benčić Rimay', koja se dodjeljuje se u svrhu poticanja književnog stvaralaštva te kao doprinos potpori i vrjednovanju najboljih književnih ostvarenja za pjesmu u prozi.
Vijest • 04.10.2017.

Natječaj za književnu nagradu Tea Benčić Rimay 2017.

Nagrada 'Tea Benčić Rimay' dodjeljuje se u svrhu poticanja književnog stvaralaštva te kao doprinos potpori i vrednovanju najboljih književnih ostvarenja za pjesmu u prozi. Nagrada se sastoji od objavljivanja nagrađenog rukopisa i novčanog iznosa od 3.000 kn.