Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Sloboština Barbie ×

Kritika • 13.11.2008.

Maša Kolanović : Sloboština Barbie

Duhoviti komentari napisani u prvom licu jednine o danima odrastanja tijekom ratnih devedesetih u podrumu i na ulicama zagrebačkog kvarta Sloboština, transkripti vijesti i intervjua iz različitih medija, prepričavanje dječjih igara, igre s Barbikama uz snimanje radio-emisija o stanju na ratištima, uz tekst dizajniran dječjim crtežima same autorice pred čitateljima oblikuju mozaičnu sliku s temom...
Najava • 26.09.2008.

Maša Kolanović u MMC Kugla u Koprivnici

U sklopu promocije 15. Galovićeve jeseni, u petak, 26. rujna 2008. u 20 sati u MMC Kugla u Koprivnici gostovati će autorica Maša Kolanović koja će predstaviti svoju prvu zbirku priča "Sloboština Barbie" kojom debitira na natječaju Galovićeva jesen za najbolje prozno djelo. U sklopu promocije biti će izloženi i autoričini originalni crteži te umjetnička instalacija s Barbie i Kenom u glavnim ulogama.
Najava • 02.07.2008.

Predstavljanje knjige Maše Kolanović 'Sloboština Barbie'

Predstavljanje knjige Maše Kolanović «Sloboština Barbie» održat će se u srijedu, 2. srpnja 2008. godine u 20 sati na terasi Kluba Purgeraj (Park Ribnjak 1) u Zagrebu, u sklopu Summer Art Festivala Park-in-Zagreb. Knjigu će uz autoricu predstaviti Julijana Matanović i Miljenko Jergović.