Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

tribina dekonstrukcije ×

Najava • 20.09.2016.

Tribina Dekonstrukcije : Autorsko, povijesno, mitsko

U Hrvatskom društvu pisaca održat će se tribina o knjizi 'Autorsko, povijesno, mitsko (poetički diskurz Vesne Parun - teorija i interpretacija)' autora Tina Lemca. U razgovoru će biti posebno riječi o knjizi 'Zore i vihori', a otvorit će se i pitanje neusustavljenosti kritičke građe o bogatom literanom opusu Vesne Parun.
Najava • 03.12.2009.

Tribina dekonstrukcije : Goran Bogunović

U četvrtak, 03. prosinca 2009., u 19 sati, u Hrvatskom društvu pisaca u Zagrebu održat će se Tribina dekonstrukcije na kojoj će se održati razgovor s Goranom Bogunovićem, autorom više pjesničkih i proznih knjiga. S autorom razgovaraju pjesnik i urednik Slađan Lipovec i Darija Žilić.
Najava • 24.11.2009.

Tribina dekonstrukcije : Boris Gregorić

U utorak, 24. studenog 2009., u 19 sati, u Hrvatskom društvu pisaca u Zagrebu održat će se Tribina dekonstrukcije na kojoj će se održati razgovor sa Borisom Gregorićem. Nedavno mu je u izdanju Meandra objavljena knjiga kratke proze "Kali Juga" o kojoj će govoriti književni kritičar i prevoditelj Boris Perić.
Najava • 14.10.2009.

Tribina dekonstrukcije : Dorta Jagić i 'Kičma'

U srijedu, 14. listopada 2009., u 19 sati, u Hrvatskom društvu pisaca u Zagrebu održat će se Tribina dekonstrukcije na kojoj će gostovati pjesnikinja, prozna autorica i prevoditeljica Dorta Jagić. Na tribini će sa autoricom razgovarati o njezinoj zbirci priča "Kičma“, romanopisac, književni kritičar i prevoditelj Boris Perić i voditeljica Tribina dekonstrukcije Darija Žilić.
Najava • 19.09.2008.

Tribina dekonstrukcije : Tko se boji lika još?

U petak, 19. rujna 2008. s početkom u 19 sati, u Hrvatskom društvu pisaca u Zagrebu (Basaričekova 24), održat će se 'Tribina dekonstrukcije'  na kojoj će se razgovarati o novoj knjizi Julijane Matanović "Tko se boji lika još : Priprema ispita iz nove hrvatske proze", u kojoj autorica nudi svojevrsnu "eksperimentalnu povijest hrvatske literature". Voditeljica tribine je Darija Žilić.