Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Tribina u gostima ×

Najava • 10.10.2016.

Tribina u gostima : Silvija Šesto u Centru Goljak

Tribina u gostima održat će se u ponedjeljak, 10. listopada u Centru za odgoj i obrazovanje Goljak. Učenike Centra posjetit će književnica Silvija Šesto. Voditelj Tribine u gostima je Hrvoje Kovačević.
Najava • 09.03.2016.

Tribina u gostima : Dubravko Jelačić Bužimski u Klinici za tumore

Nova Tribina u gostima Društva hrvatskih književnika održat će se u srijedu, 9. ožujka u Klinici za tumore u Zagrebu. S malim pacijentima u Klinici za tumore susrest će se književnik Dubravko Jelačić Bužimski.
Najava • 28.10.2015.

Silvija Šesto s malim pacijentima u Klinici za dječje bolesti

Društvo hrvatskih književnika nastavlja s Tribinom u gostima koja dovodi književnike u ustanove čiji štićenici nisu u prilici posjećivati književna zbivanja. S malim pacijentima u Klinici za dječje bolesti susrest će se književnica Silvija Šesto.
Najava • 01.10.2014.

Tribina u gostima : Mladen Kušec u Klinici za dječje bolesti Zagreb

Sljedeća Tribina u gostima koja dovodi književnike u ustanove čiji štićenici nisu u prilici posjećivati književna zbivanja održat će se u srijedu 1. listopada u 14 sati u Klinici za dječje bolesti Zagreb. S malim pacijentima bolnice susrest će se književnik Mladen Kušec. Voditelj Tribine je Hrvoje Kovačević.
Najava • 22.09.2014.

Tribina u gostima : Sanja Pilić

Druga Tribina u gostima koja dovodi književnike u ustanove čiji štićenici nisu u prilici posjećivati književna zbivanja dogodit će se u ponedjeljak, 22. rujna u Radnom centru i Virtualnoj radionici URIHO u Zagrebu. S polaznicima Radnog centra i Virtualne radionice URIHO susrest će se književnica Sanja Pilić.