Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Zagrebački sajam knjiga ×

Najava • 19.05.2009.

Francuski pisac Gilles Leroy predstavlja roman 'Alabama Song'

Francuski pisac Gilles Leroy, dobitnik Goncourtove nagrade 2007. za roman "Alabama Song", predstavit će njegovo hrvatsko izdanje na Zagrebačkom sajmu knjiga u Profil Megastoreu, u utorak 19. svibnja u 20.00 sati, a u srijedu 20. svibnja u 18.00 sati nastupit će u Mediateci Francuskog instituta u Zagrebu.
Najava • 16.05.2007.

Danas na zagrebačkom sajmu knjiga

Danas, 17. svibnja 2007., na Zagrebačkom sajmu knjiga biti će predstavljene knjige Damira Karakaša: «Eskimi» (profil), Tonke Alujević: «Samo moru virujen» (slobodna Dalmacija), Nade Pavičić-Spalatin: «Ugađanje lutnje» (STEPress), Jensa der Denkera: «Brzo računanje» (Alka Script) i knjiga Céline Curiol: «Glas bez odziva» (Profil), dok u Bonusu u Booksi čita C. K. Stead.
Najava • 20.05.2006.

Vikend na 3. Zagrebačkom sajmu knjiga

Zagrebački sajam knjiga nastavlja bogatim programima i preko vikenda. Ovu subotu i nedjelju očekuju vas brojna zanimljiva predstavljanja i druženja s autorima na kojima ćete imati priliku upoznati slavnog Juliana Barnesa koji će prestaviti svoju knjigu "Stol od četrunovine" i Danijelu Dvornik koja će potpisivati knjigu "Dvornikovi - dnevnik prgave familije". Biti će predstavljene i knjige "Točka preokreta"...