Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

ženska priča ×

Najava • 22.09.2015.

Novu sezonu Ženske priče otvaraju Tereza Kesovija i Tanja Tolić

Nakon dvije vrlo uspješne sezone Ženska priča nastavlja s pričama zanimljivih, pametnih, talentiranih i šarmantnih žena. Treću sezonu otvaraju dvije sjajne žene, glazbena legenda, Tereza Kesovija i novinarka i spisateljica, Tanja Tolić.
Najava • 27.01.2015.

Ženska priča : Mani Gotovac

Još jedna Ženska priča na kojoj će voditeljica Marijana Perinić ugostiti neponovljivu Mani Gotovac, održat će se u utorak 27. siječnja u zagrebačkom Bookcaffe-u, s počekom u 20 sati.
Najava • 25.11.2014.

Ženska priča : Sanja Pilić i Anđa Marić

Još jedna Ženska priča pod voditeljskom palicom stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić, u organizaciji Centra za kreativno pisanje, održat će se u utorak 25. studenoga u Bookcaffeu u Zagrebu. Marijana Perinić ovoga će puta ugostiti dvije zanimljive gošće - Sanju Pilić i Anđu Marić.
Najava • 29.10.2013.

Ženska priča : Rujana Jeger i Ljiljana Matković

Centar za kreativno pisanje CeKaPe & Bookcaffe, pod voditeljskom palicom stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić, pozivaju vas da dođete u Bookcaffe i poslušate drugu ŽENSKU PRIČU na kojoj su gošće Rujana Jeger i Ljiljana Matković. U utorak 29. listopada u klubu Bookcaffe Zagreb.