Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 06.04.2018.

14. Anarhistički sajam knjiga u Zagrebu
Održava se
06.-08.04.2018.

Anarhistički sajam knjiga 2018.

Četrnaesti Anarhistički sajam knjiga održat će se u Zagrebu od 6. do 8.
travnja 2018. u AKC Medika, Pierottijeva 11.

Ovogodišnji Anarhistički sajam knjiga donosi niz diskusija i predstavljanja pa će tako biti riječi o dosadašnjem iskustvu rada samoorganiziranog nogometnog kluba Zagreb 041, koji već tri godine djeluje kao sportski i društveno aktivan kolektiv. Osim toga, biti će riječi o Španjolskom građanskom ratu i revoluciji koja se odigrala na Iberijskom poluotoku, zatim o anarhosindikalizmu danas, te islamofobiji kao fenomenu čija pojava se snažno odražava u arapskom svijetu.

Detalje programa pogledajte ovdje.

Tijekom sva tri dana sajma biti će dostupno na stotine antiautoritarnih i anarhističkih naslova, a na sajmu sudjeluju kolektivi i inicijative iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Njemačke, Italije, Austrije, Danske, Francuske, Velike Britanije...

Osnovna ideja sajma je predstaviti anarhističku/slobodarsku literaturu i djelovanje što širem krugu ljudi, te stvoriti mjesto susreta i otvoriti diskusije važne za sam pokret i društvo.

Tijekom godina postojanja sajam je okupio velik broj sudionika i sudionica, a na tisuće ljudi je posjetilo sajam i sudjelovalo u programu.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –