Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 23.09.2016.

Born To Run - Promocija i promotivna prodaja autobiografije Brucea Springsteena
Održava se
27.09.2016. u 18:30h

Promocija i promotivna prodaja najiščekivanije knjige godine - autobiografije Brucea Springsteena "Born To Run" i druženje uz glazbu s novog albuma "Chapter and Verse", održat će se u utorak, 27. rujna u zagrebačkom Vinylu (Bogovićeva 3).

Knjigu i CD će predstaviti: Aleksandar Dragaš (glazbeni kritičar), Lada Furlan Zaborac, (prevoditeljica), Adriana Piteša (urednica) i Branko Komljenović (direktor Menarta).

Bruce Springsteen 23. rujna 2016. slavi 67. rođendan i na taj dan objavljuje novi album "Chapter and Verse" koji prati autobiografiju "Born To Run". Autobiografija će pak diljem svijeta, baš kao i hrvatsko izdanje, biti objavljena na dan promocije, 27. rujna. Hrvatsko izdanje autobiografije izdaje Profil knjiga, a CD i LP Sony Music/Menart.

Svi koji u utorak, 27. rujna dođu na promociju imat će priliku kupiti knjigu po promotivnoj cijeni, kao i komplet CD + knjiga.

O knjizi i albumu:

Autobiografija „Born to Run“ bit će otkriće svima koji su ikada uživali u Bruceu Springsteenu, no ova je knjiga puno više od memoara legendarne rock-zvijezde. Ovo je knjiga za radnike i sanjare, roditelje i djecu, ljubavnike i usamljenike, umjetnike, čudake ili za svakoga tko je ikad želio biti kršten u svetoj rijeci rock ‘n’ rolla. Springsteen je na autobiografiji radio posljednjih sedam godina. Rijetko je koji izvođač ispričao vlastitu priču s toliko snage i zamaha. Poput brojnih njegovih pjesama (Thunder Road, Badlands, Darkness on the Edge of Town, The River, Born in the USA, The Rising i The Ghost of Tom Joad – navedimo samo neke) autobiografija Brucea Springsteena napisana je liričnošću jedinstvenog umjetnika i mudrošću čovjeka koji je duboko razmišljao o svom iskustvu. Autobiografiju velikog glazbenika na hrvatski su jezik preveli Lada Furlan Zaborac i Dražen Čulić.

Album "Chapter and Verse" prati dugoiščekivanu Springsteenovu autobiografiju "Born to Run" i uključuje 18 pjesama od kojih pet još nikada nije bilo objavljeno. Springsteen je odabrao pjesme koje reflektiraju teme i dijelove autobiografije. Pjesme prate njegovu glazbenu povijest od njegovih najranijih dana i pričaju priču koja je paralelna s onom u knjizi.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –