Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 15.10.2013.

Brez pribora : slovenski pjesnici u Rijeci i Zadru
Održava se
17.10.2013.

"Brez pribora" – pjesnički nastup Primoža Čučnika, Jure Jakoba, Tone Škrjaneca i Gregora Podlogara iz Ljubljane održat će se u dnevnom boravku Molekule u Rijeci, u četvrtak 17. listopada s početkom u 20 sati.

Nastup četiri slovenska pjesnika u Rijeci dio je pjesničke turneje "BREZ PRIBORA" u sklopu koje će pjesnici posjetiti i Zagreb i Zadar, s ciljem promoviranja vlastitog pjesničkog stvaralaštva za koju je izrađena istoimena dvojezična knjižica pjesama (na hrvatski preveli Edo Fičor i Ksenija Premur) iz koje će pjesnici čitati.

U sklopu manifestacije "Slovenski dani" u Zadru će se održati dva događanja, u organizaciji Udruge Zadarski pisci - ZAPIS.

U petak 18. listopada u 17 sati u Gradskoj knjižnici održat će se tribina "Književna produkcija, kritika, prijevodi, izdanja, radionice, zanimanje, profesija" na kojoj gostuju Andrej Blatnik i Urban Vovk.

U subotu, 19. listopada u 19 sati, u studentskom klubu Božo Lerotić u Citadeli nastupit će pjesnici: Gregor Podlogar, Tone Škrjanec, Primož Čučnik i Jure Jakob.

Moderiraju: Želimir Periš i Staša Aras.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –