Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 22.05.2015.

Bruno Šimleša predstavlja 'Umjetnost života' u Rijeci
Održava se
25.05.2015. u 17h

Foto: Iva Perković

Škola života Šimleša Bruno
Ljubavologija Šimleša Bruno

Predstavljanje nove knjige Brune Šimleše Umjetnost života: Kako ovladati umijećem ljubavi održat će se u ponedjeljak 25. svibnja u 17 sati u Narodnoj čitaonici Gradske knjižnice Rijeka (Korzo 24).

U "Školi života" Bruno Šimleša učio nas je kako zavoljeti sebe, u "Ljubavologiji" nas je naučio kako voljeti druge, a pritom ostati svoj. U knjizi "Umjetnost života" ide korak dalje jer nam otkriva kako životna iskustva pretvoriti u neprocjenjive umjetnine, a od svojega života stvoriti remek-djelo!

Jedna od najvažnijih ideja ove knjige jest da smo pravo voljeti i biti voljeni stekli rođenjem. To pravo nitko nam ne može oduzeti pa autor u knjizi objašnjava kako možemo privući ljubav koju zaslužujemo.

Bruno Šimleša (1979.) autor je knjiga popularne psihologije. Dosad je objavio sedam knjiga, od kojih su "Ljubavologija" (Naklada Ljevak, 2011.) i "Škola života" (Naklada Ljevak, 2014.) bile među najprodavanijim knjigama u Hrvatskoj, prodane u više od 25.000 primjeraka. Diplomirao je sociologiju 2002. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a zadnje dvije godine, osim pisanja i držanja predavanja, vodi emisiju Svaki dan, dobar dan na Hrvatskoj televiziji. Oženio se 2007. godine i ponosni je tata petogodišnje djevojčice koja je i nadahnula ovu knjigu.

Bruno Šimleša

Umjetnost života : Kako ovladati umijećem ljubavi

  • Naklada Ljevak 03/2015.
  • 264 str., meki uvez
  • ISBN 9789533038063
  • Cijena 99.00 kn

Šimleša govori o svetosti života, ljubavi, obitelji, Bogu, zdravom razumu i o tome kako postati životni umjetnik. Piše o ključnim životnim idejama objašnjavajući kako se možemo igrati u životu, ali ne i poigravati s njime budući da je život svet. Jedna od najvažnijih ideja ove knjige jest da smo pravo voljeti i biti voljeni stekli rođenjem.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –