Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: MV Info • 23.03.2009.

Dvije nove besplatne knjige na portalu digitalne-knjige.com

Na portalu digitalne-knjige.com, u ediciji "Klasici hrvatske književnosti", objavljene su dvije nove knjige: "Izabrane pjesme", Silvija Strahimira Kranjčevića i "Razgovor ugodni naroda slovinskoga", Andrije Kačića Miošića.

Te su knjige, kao i sve dosad objavljene knjige na portalu digitalne-knjige, besplatne za osobno korištenje, a preuzeti ih možete na stranicama portala.

Do sad su u sklopu projekta digitalne-knjige.com, u ediciji "Klasici hrvatske književnosti objavljene knjige: "Dubravka" Ivana Gundulića, "Jama" Ivana Gorana Kovačića i "Karanfil sa pjesnikova groba" Augusta Šenoe.

Od ostalih objavljenih djela zavirite u edicije: "Virtualna knjižnica hrvatske ljubavne lirike", "Poezija na internetu", "Pripovjetke i crtice", "Povijest hrvatskog naroda" i "Digitalne slikovnice".

Sve su digitalne knjige objavljene na ovom portalu uključene sustav ISBN (International Standard Book Number ili međunarodni standardni knjižni broj), čime su izjednačene s tiskanim knjigama što je posebno važno za sve autore, jer im se time digitalne knjige objavljene na portalu digitalne-knjige.com, priznaju i kao objavljena djela.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –