Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 15.05.2008.

Dvostruka duga i DPKM na ZSK-u

U sklopu programa predstavljanja nakladnika na 5. Zagrebačkom sajmu knjiga, u petak, 16. svibnja u 16h predstavit će se Dvostruka duga iz Čakovca. Osnivači Dvostruke duge Aleksandra Hampamer i Adrian Predrag Kezele predstavit će nakladnički profil Dvostruke duge, a A. P. Kezele ujedno i promovirati svoju novu knjigu "Tajna i Oblak". Malo kasnije, u 17h, Krešimir Pintarić predstavit će projekt Besplatnih elektroničkih knjiga.

Dvostruka duga je nakladnička kuća posvećena izdavanju knjiga koje istražuju mogućnosti čovjekova duha i tijela, ukazuju na blizak odnos čovjeka i prirode te načine putem kojih možemo sačuvati dragocjeni planet na kojemu živimo. U proteklih 17 godina postojanja, u nakladi Dvostruke duge objavljeno je više od 110 izdanja stranih i hrvatskih autora od kojih se posebice izdvajaju knjige dr. Deepaka Chopre, svjetski poznatog pisca i predavača te prof. Adriana P. Kezelea, hrvatskog pisca i predavača, autora više od tridesetak knjiga, kao i knjige dr. Janeza Drnovšeka, nedavno preminulog bivšeg predsjednika Republike Slovenije.

Društvo za promicanje književnosti na novim medijima (DPKM) objavilo je ovih dana u okviru projekta "Besplatne elektroničke knjige" kojeg uređuje Krešimir Pintarić novi naslov: roman "Katarza" Branimira Barona Brljevića. Roman je 1979. godine u tiskanom obliku objavilo Znanje. Trenutno je na stranicama projekta "Besplatne elektroničke knjige" dostupno 77 naslova.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –