Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: MV Info • 04.12.2018.

Edukacija za volontere u akciji 'Za osmijeh djeteta u bolnici'
Održava se
05.12.2018. u 9h

Savez društava "Naša djeca" Hrvatske - Središnji koordinacijski odbor akcije "Za osmijeh djeteta u bolnici" u okviru projekta "Volonteri za osmijeh djeteta u bolnici" u suradnji s Gradskim uredom za zdravstvo Grada Zagreba, Hrvatskom elektroprivredom i Klinikom za dječje bolesti Zagreb organizira edukaciju za volontere u akciji "Za osmijeh djeteta u bolnici". 

Edukacija će se održati u srijedu, 5. prosinca 2018. godine u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu (Klaićeva 16) s početkom u 9 sati. Vodit će je iskusne voditeljice: Ivanka Gregurinčić, voditeljica igraonice u KBC Zagreb – Klinici za pedijatriju te Irena Mršić Rimac, voditeljica Odjela za podršku pacijentima Klinike za dječje bolesti Zagreb. 

Cilj edukacije je kroz radionice i kratka predavanja upoznati volontere s osnovnim psihosocijalnim poteškoćama hospitalizirane djece, igrom i organizacijom volonterskih programa u bolnicama koji se provode u okviru akcije "Za osmijeh djeteta u bolnici“.  

Na taj će način Savez društava "Naša djeca" Hrvatske obilježiti Međunarodni Dan volontera 5. 12. i tako iskazati svoju zahvalnost ljudima koji svakodnevno nesebično daruju svoje slobodno vrijeme, znanja i vještine onima kojima je to najpotrebnije. Na edukaciji će biti volonteri iz zagrebačkih bolnica te volonteri iz Društava "Naša djeca" diljem Hrvatske koji svakodnevno volontiraju s djecom na bolničkim odjelima. 

Više o akciji Za osmijeh djeteta u bolnici!

Sve potrebne informacije možete dobiti u Savezu DND Hrvatske, na 01/4922973 ili na lana@savez-dnd.hr (Lana Kassim) ili ana@savez-dnd.hr.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –