Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 05.01.2017.

G • točka: Grad u Gavelli : Đikić, Kvesić, Renar
Održava se
12.01.2017. u 21:30h

Siječanjsko izdanje G • točke održat će se u četvrtak, 12. siječnja u foajeu zagrebačkog kazališta Gavella, a ugostiti će umjetnike koji su svojim radom obilježili prethodnu godinu: Ivica Đikić napisao je scenarij za po mnogima najbolju noviju hrvatsku seriju „Novine“ i izdao „Bearu“, dokumentarni roman o Srebrenici koji je podigao podosta prašine u regiji, Pero Kvesić snimio je osebujni autobiografski dokumentarac „Dum Spiro Spero“, a treći album „Tišina“ Sare Renar dospio je na vrhove top lista svih domaćih glazbenih kritičara.

O životu, umjetnosti i smrti, uz pokoji glazbeni i filmski intermezzo, s gostima razgovaraju Ivan Jozić, Nenad Puhovski i Vladimir Šagadin.

Ritam sekciju i dalje čine Porto Morto i Dj Snih.
Ulaz je besplatan, osigurajte svoje mjesto na vrijeme, vrata se otvaraju u 21 sat.

**

Projekt G • točka: Grad u Gavelli zamišljen je kao platforma unutar koje će se u mjesečnom ritmu stvarati nove, zajedničke, inovativne i hibridne umjetničke forme. Spojem live acta, talk showa, razgovora s gostima, čitanjima književnosti uživo te projekcijama različitih vizualnih umjetnosti, pružamo mogućnost drugačijeg doživljaja kako umjetničkog djela tako i njegova autora ili autorice.

Projekt organiziraju Festival europske kratke priče i Centar za kreativno pisanje u suradnji s kazalištem Gavella.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –