Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: Promocija - Interliber • 20.10.2016.

INTERLIBER, međunarodni sajam knjiga i učila 08. – 13. 11. 2016.
Održava se
08.-13.11.2016.

Interliber 2016.

Za sve knjigoljupce tradicionalno se u studenom održava najomiljeniji sajam na Zagrebačkom velesajmuINTERLIBER, međunarodni sajam knjiga i učila koji svoja vrata otvara u utorak, 08. studenog i traje do nedjelje 13. studenog 2016.
 

Posjetitelje, kao i do sada očekuju puni paviljoni, novi naslovi i predstavljanja knjiga, dolazak hrvatskih i inozemnih knjiških zvijezda, razgovori s autorima uz potpisivanje knjiga, susreti nakladnika, knjižara i knjižničara, književne radionice, okrugli stolovi, a to je samo dio bogatog programa koji će se odvijati u intenzivnom ritmu na pozornici te na izložbenim prostorima izlagača.

Ovogodišnja novost je otvaranje galerije paviljona 5 gdje će se u posebnim terminima održavati različite kreativne i edukativne radionice koje pripremaju naši izlagači.  

Svi značajniji domaći nakladnici predstaviti će na Zagrebačkom velesajmu izuzetno bogat program novih izdanja s najrazličitijih područja, dokazujući da hrvatsko nakladništvo zna i pronalazi put do ljubitelja knjige.

Očekuje vas pregršt knjiga za djecu; s nama će opet biti sve poznate izdavačke kuće.


Atraktivnosti Interlibera doprinijet će i ZNANSTVENI KVART, posebno osmišljen dodatni sadržaj, gdje će posjetitelji uživati u interaktivnoj popularizaciji znanosti kroz prenošenje znanja na praktičan i zabavan način.

Organizatori Znanstvenog kvarta su Zajednica nakladnika i knjižara Hrvatske i Zagrebački velesajam.

Ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Interliber se održava pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske.


U istom terminu održavaju se SAJAM MULTIMEDIJE te INOVA.

Više o svemu možete pronaći na web stranici Zagrebačkog velesajma www.zv.hr/interliber ili na službenoj facebook stranici Sajma www.facebook.com/sajaminterliber.zagreb

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –