Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Interliber 2016 ×

Najava • 13.11.2016.

Vodič kroz događanja na Interliberu: Nedjelja, 13. 11.

Zadnjeg dana ovogodišnjeg Interlibera svoju će novu knjigu 'Dioklecijan – biografija' predstaviti Jasen Boko a održat će se i predstavljanje nove serije domaćih, autorskih slikovnica autora Davora Šunka, Branislava Glumca, Roberta Mlinareca i Vande Čizmek. Svoje će knjige potpisivati i družiti se s čitateljima: Gordana Crnković, Tomislav Torjanac...
Najava • 12.11.2016.

Vodič kroz događanja na Interliberu: Subota, 12. 11.

U subotu ćemo saznati tko je ovogodišnji dobitnik nagrade OVCA U KUTIJI za najbolju hrvatsku slikovnicu, a svoje će knjige potpisivati: Slavenka Drakulić, Stipe Božić, Kristian Novak, Jasna Horvat, Miro Gavran, Pavao Pavličić, Julijana Matanović, Goran Tribuson, Tomislav Torjanac, Anita Šupe, Milana Vlaović, Edi Matić, Davor Mandić...
Najava • 11.11.2016.

Vodič kroz događanja na Interliberu: Petak, 11. 11.

Na Interliberu će u petak svoje nove knjige predstaviti Milena Benini, Nives Madunić Barišić, Željka Horvat Čeč, Mani Gotovac, Enes Kišević... Gostuju i Sanja Pilić, Bruno Šimleša, Mihaela Gašpar, Franjo Janeš, Ksenija Kušec... Održat će se i okrugli stol na temu: Što je bestseller?, a za kraj vas očekuje glazbeno iznenađenje: PipsChips &Videoclips.
Najava • 10.11.2016.

Vodič kroz događanja na Interliberu: Četvrtak, 10. 11.

Od događanja na Interliberu izdvajamo promociju knjige Codyja McClain Browna 'Croatia stikes back', 'Hej, ne želim odrasti' Roberta Franka, gostovanja autora Enesa Kiševića, Irene Vrkljan, Dubravke Oraić Tolić, Nives Tomašević, Želimira Hercigonje, Jadranke Klepac... Tu su i brojne radionice za najmlađe posjetitelje.
Vijest • 09.11.2016.

35. izložba izdavačke djelatnosti hrvatskih muzeja i galerija na Interliberu

U sklopu Interlibera održava se 35. izložba izdavačke djelatnosti hrvatskih muzeja. Ove godine sudjeluje više od 120 muzeja iz Hrvatske, a publika će se imati priliku upoznati s recentnim vodičima, časopisima, katalozima izložaba, monografijama, plakatima i raznim elektroničkim nastalim u produkciji muzeja i galerija.
Najava • 08.11.2016.

Hena com na Interliberu 2016.

Hena com je uoči Interlibera objavila brojne nove i zanimljive naslove domaćih i stranih autora: Tene Štivičić, Edija Matića, Davora Mandića, Chigozieja Obiome, Orhana Kemala i dr. Na štandu Hena coma u paviljonu 6 očekuju vas i susreti s autorima koji će potpisivati svoje knjige i razgovarati s čitateljima.
Najava • 08.11.2016.

Fraktura na Interliberu 2016.

Fraktura je za Interliber pripremila obilje zanimljivih novih beletrističkih i publicistička izdanja domaćih i stranih autora koja će se, kao i niz starijih izdanja, nuditi po promotivim cijenama. Uz to, pripremite se na susrete s autorima koji će na štandu potpisivati svoje knjige i razgovarati s čitateljima.