Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 06.02.2013.

Književna Bookara ugostit će putopjesnikinju Maju Klarić

Nova književna Bookara ugostit će putopjesnikinju Maju Klarić, koja je putovala na sve strane, prošla je od do, Zemlju, Mjesec i svih sedam Kaštela i sve bi bilo dobro da nije odlučila svratiti i u Split.

Da bi katastrofa većih razmjera bila spriječena krizni stožer donio je odluku da se Maja Klarić preventivno ugosti u književnoj Bookari i da okupljenima prispodobi slike, pjesme i sjećanja koje je donijela s mnogobrojnih putovanja po planeti i okolici.

Bookara šou održat će se u petak 8. veljače 2013. u Info zoni na Šperunu (Jerina 1) s početkom u 20:30. Gošću, Maju Klarić, prepoznat ćete po ruži u reveru, gustim brkovima, stopalima broj 46, te koricama knjige, zbirke pjesama "Život u ruksaku", čija je autorica.

Kao i svaki put, s figom u džepu čeka vas i poziva, uvijek nasmiješen i lijepo počešljan domaćin, Marijo Glavaš.

Maja Klarić rođena je 1985. u Šibeniku. Putopjesnikinja. Dosad proputovala većinu zemalja Europe, zagrizla u Aziju i Južnu Ameriku. Objavljivala poeziju i kraću prozu u novinama i časopisima Zarez, Quorum, Knjigomat i Poezija. Zastupljena u antologijama "Erato 2004." (Zagreb), "Rukopisi 32" (Pančevo), "Ja sam priča" (Banja Luka), "Sea of Words" (Barcelona) i "Castello di Duino" (Trst).

Više o Maji saznajte iz razgovora: Putujem da bih iznova shvatila kako nemam pojma o životu.

– Maja Klarić: Život u ruksaku –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –