Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 22.09.2008.

Konferencija za medije : George Mateljan i 'Najzdravije namirnice svijeta'
Održava se
23.09.2008.

Nakladnici Planetopija, Profil International i Udruga Split zdravi grad organiziraju 'Doručak s autorom' knjige “Najzdravije namirnice svijeta” Georgeom  Mateljanom, u utorak 23. rujna 2008. u 10:30 sati u Makronovi, Ilica 72, Zagreb.

Na konferenciji za medije sudjeluju: Merima Nikočević Ibrahimpašić, urednica knjige, dr. sc. Darija Vranešić Bender, nutricionistkinja i stručna redaktorica knjige i George Mateljan, autor knjige.

Moderatori konferencije su Vlasta Prohaska (Planetopija) i Ivica Prtenjača (Profil).

Na konferenciji će se predstaviti George Mateljan, jedan od začetnika proizvodnje organske hrane u SAD-u i autor svjetskih bestselera o zdravoj prehrani. George Mateljan, rodom iz Splita, već dugi niz godina živi i radi u SAD-u na Havajima, a u Zagrebu i Splitu će tijekom sljedećih mjesec dana promovirati hrvatsko izdanje svojeg životnog remek djela, knjigu “Najzdravije namirnice svijeta” – Sveobuhvatni vodič za uravnoteženu prehranu s popisom najzdravijih namirnica, receptima i savjetima za postizanje optimalnog zdravlja.

Nakon formalnog dijela, pridružite se na doručku na kojem će se degustirati nekoliko prijedloga za zdravi doručak iz knjige G. Mateljana “Najzdravije namirnice svijeta”.

Svoj dolazak potvrdite na adresi: planetopija@planetopija.hr

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –