Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 25.08.2009.

Ljeto u Knjižnici Fran Galović u Koprivnici

Od 24. do 29. kolovoza 2009. u Knjižnici i čitaonici ‘Fran Galović’ u Koprivnici, održat će se svakodnevno ljetna akcija 'Čitajte pod suncobranima'. Posjetitelji će moći čitati na otvorenom i po simboličnim cijenama kupiti knjige otpisane iz fonda Knjižnice. Prije početka svakog programa moći će pročitati nešto iz omiljene knjige ili slikovnice na G. (Galovićevoj točki).

U radno vrijeme Knjižnice u Dječjem odjelu održavat će se kompjutorske igraonice, video projekcije, glazbene slušaonice, igranje društvenim igrama, posudba kovčežića iznenađenja „Igrajmo se s mamom i tatom, bakom i djedom“ i nagradni kviz znanja.

U srijedu, 26. kolovoza, od 9:30 do 10:30 sati održat će se ljetna pričaonica za djecu predškolske i rane školske dobi i njihove roditelje, bake i djedove pod nazivom 'Igre pod suncobranima'. Voditeljica pričaonice bit će odgajateljica Branka Grudić.  Pričaonica će se održati na terasi pod suncobranima.

Programi koji se održavaju pod suncobranima na terasi ispred Knjižnice u slučaju lošeg vremena održat će se u Dječjem odjelu, odnosno u Čitaonici tiska (na prvom katu).

U subotu, 29. kolovoza, u gradskom parku, u vremenu između 9 i 13 sati, održat će posljednja ovogodišnja Ljetna tržnica knjiga u Koprivnici.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –