Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 02.02.2006.

Najava koncerta i novi tekstovi na Što čitaš?
Održava se
16.02.2006.

Izdavačka kuća Što čitaš? u suradnji s Močvarom organizira benefit koncert kojim će se prikupljati sredstva za Drugi Anarhistički sajam knjiga u Zagrebu. Uz to na mrežnim stranicama Što čitaš? možete pročitati novi elektonički tekst Boba Blacka "Lijeva-desna", kritiku avangarde za koju kaže da je prije svega reakcionarna, ali ne i revolucionarna...

Benefit koncert kojim će se prikupljati sredstva za Drugi Anarhistički sajam knjiga u Zagrebu dogoditi će se u četvrtak, 16. 02. 2006. u Močvari, a sviraju FAAKAMSEE (crust iz Slavonskog Broda), KRIVA ISTINA, (melodični hc/punk, Propagandhi stajl na balkanski način iz Slavonskog Broda) i LOŠ PRIMJER (melodični punk metal iz Požege). Cijena ulaznice je 25 kn.

Drugi Anarhistički sajam knjiga u Zagrebu održati će se od 31. ožujka do 02. travnja 2006. godine. Anarhistički sajam knjiga (ASK) u Zagrebu predstavlja pokušaj stvaranja dugoročnog projekta koji će se razvijati i iz godine u godinu okupljati sve veći broj sudionika i sudionica, bilo da je riječ o izdavačkim kućama, grupama, malim projektima, promatračima i promatračicama, ili tek znatiželjnicima/ama koje zanima o čemu je tu zapravo riječ.

ASK će se događati u Zagrebu, svake godine u proljeće, s ciljem kako bi na lokalnoj razini razvijali dostupnost slobodarske i srodne literature, ali i proširili diskusije koje se vode unutar pokreta, te ih doveli do zaključaka važnih za sredinu u kojoj živimo. Ideja Anarhističkog sajma knjiga je u domaćoj sredini stvoriti važno mjesto susretanja, kako na lokalnoj, tako i na međunarodnoj razini...

Više informacija o ovogodišnjem sajmu potražite na ask-zagreb.

Uz to na mrežnim stranicama Što čitaš? možete pročitati novi elektonički tekst Boba Blacka "Lijeva-desna", kritiku avangarde za koju kaže da je prije svega reakcionarna, ali ne i revolucionarna... Tekst uz čitajte na stocitas.org.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –