Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 21.03.2006.

Nove književne večeri u SC-u
Održava se
23.03.2006.

Književne večeri u SC-u idu dalje, a novi književni dejt je 23.3. u Kafiću &TD-a, s početkom u 21 sat.

Ovog četvrtka književne večeri u SC-u osvrnuti će se i zabaviti novim brojem časopisa "Libra Libera" i bez većih govorancija predstaviti 17. broj. Iako ćete svoj primjerak "Libere" moći kupiti na licu mjesta, samo ćemo vam baciti bubu u uho da je 17. broj "Libre Libere" pravi izbor za vas ako ne znate što znači studiranje kompjuterskih igara, a volite ih igrati ili ako ste ljubitelj SF-a, a ne znate koji su i što su to prostori SF-a. Ostale bube možete naći u "Libri" i listati je za svojim stolom uz pivu, dok ćemo se mi puno (ne)ozbiljnije pozabaviti proznim blokom "Libre Libere" koji je u ovom broju posvećen temi Celebrity.

Tako će na književni kauč zasjesti Vlado Bulić i počitati vam nekoliko priča koje su objavljene u proznom bloku, a možda i koju svoju priču. Krešimir Dujmić, u blogerskom svijetu poznatiji kao Levijatan (levijatan.blog.hr), pročitat će svoju priču koja se također našla među koricama ovog broja "Libre Libere".

Sve to biti će začinjeno književnom slušaonicom, za koju unaprijed upozoravamo da može uzrokovati ozbiljno i nekontrolirano mrdanje vaših bokova ili nevjerojatno dobro sjesti uz vašu pivu.

Voditeljica književnih večeri te glavna i dogovorna je Mirna Bačun.

Krešimir Dujmić aka Levijatan (Leviatan.blog.hr) rođen je nedavno, živi i radi u Zagrebu. Prošao je Ferićevu radionicu pisanja, čitao u Booksi, Močvari, na Književnim večerima u SC-u, a ima i zavidnu književnu blogersku karijeru. Dobio je drugu nagradu za priču “Jesen” na natječaju za kratku priču “Književnog Kluba” Karlovac. Sad će vam čitati svoju Celebrity priču.

Najave budućih Književnih večeri:

30. 3. 2006. će blogeri zasjesti na književni kauč, a ovog puta predstavit ćemo vam najbolje poete u hrvatskoj blogosferi – dakle, pripremite se za Večer Blog Poezije, koju samo za vas pripremaju blogeri uz raznorazne vizualne efekte!

6. 4. 2006. - Književne večeri i voditeljica uzimaju odmor i idu odspavati proljetni san, a vi uživajte u TEST-u!

13. 4. 2006. - Nakon proljetnog sna književne večeri idu dalje, a ovaj puta će se iznimno smjestiti u Klub SC-a (poznatiji kao cyber caffe), uz posebnu poslasticu za sve one koji vole SF, a i one koji će tek postati ljubitelji SF književnosti. Književne večeri posvećene SF-u prvog će četvrtka u travnju Kafić &TD-a pretvoriti u science fiction svijet, a na vama je da dođete, naučite što je to SferaKon i poslušate najbolje od SF književnosti!

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –