Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: MV Info • 15.09.2008.

Objavljena 'Nova Zemlja' Eckharta Tollea

V.B.Z je objavio dugoočekivanu novu knjigu Eckharta Tollea, autora knjiga "Moć sadašnjeg trenutka" (koja je prevedena na trideset tri jezika) i "Nova Zemlja", koje se ubrajaju među najutjecajnije duhovne knjige našega doba. "Nova Zemlja : Osvješćivanje životne svrhe", Tolleov je najnoviji uradak kojeg su čitatelji mogli upoznati preko specijalnog online projekta kojeg je u sklopu svog knjiškog kluba organizirala Oprah Winfrey.

Zahvaljujući Oprah, do sada je 2 milijuna ljudi širom svijeta sudjelovalo u online radionicama s Eckhartom i Oprah posvećenim temama iz knjige "Nova Zemlja" (A New Earth) a prvoj radionici istovremeno je prisustvovalo više od 500 000 ljudi!

Duhovni učitelj i pisac Eckhart Tolle rodio se u Njemačkoj, a školovao na Londonskom sveučilištu i Cambridgeu. U dvadeset devetoj godini duboka unutarnja preobrazba radikalno je izmijenila tijek njegova života. Sljedećih nekoliko godina posvetio je razumijevanju, integraciji i produbljivanju te preobrazbe, koja je označila početak intenzivnog unutarnjeg putovanja. Poslije je počeo raditi u Londonu s pojedincima i manjim skupinama kao savjetnik i duhovni učitelj. Od 1995. godine živi u Vancouveru. 

Tolle je jako tražen kao predavač te podučava i putuje diljem svijeta. Mnoga njegova predavanja, tečajevi i seminari objavljeni su u CD i DVD izdanjima. Predavanja najčešće održava na engleskom jeziku, ali povremeno i na njemačkom i španjolskom. Uz knjige "Moć Sadašnjeg trenutka" i "Nova Zemlja", Eckhart je napisao knjigu namijenjenu meditativnom čitanju, pod naslovom "Stillness Speaks" (Govor tišine). Objavljena je i knjiga koja se sastoji od izabranih odlomaka iz "Moći Sadašnjeg trenutka", pod naslovom "Prakticiranje moći Sadašnjeg trenutka".

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –