Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Promo • Piše: MV Info • 08.04.2020.

Ostanimo zdravi uz VBZ. – velika prodajna akcija

Dragi naši čitatelji,

situacija u kojoj smo se našli izazovna je za sve nas, nitko nije mogao predvidjeti da će svijet najednom stati. Svi smo zajedno u ovoj nevjerojatnoj situaciji i proživljavamo ove trenutke svatko na svoj način. Ipak, iako smo udaljeni jedni od drugih i ne možemo do dragih nam ljudi, komuniciramo čak i više nego prije. Mnogi od vas sigurno su nazvali prijatelje i rođake koje mjesecima, ili čak godinama, nisu čuli ni vidjeli. Stoga je ova cijela situacija, koliko god to bilo nezamislivo, ipak donijela nešto dobro i pozitivno. Počeli smo se više brinuti za sebe, svoje obitelji i drage nam prijatelje i poznanike. Svi želimo isto: da se što prije vidimo i da ova izolacija što prije završi.

Nadamo se da ste uspjeli pronaći dnevnu rutinu koja vam pomaže kvalitetno ispuniti vrijeme dok ste doma. Naravno, naša preporuka je uvijek čitanje i druženje uz dobru knjigu. Podsjećamo vas na našu aktualnu akciju Zdravlje je na prvom mjestu unutar koje smo izdvojili preko 200 knjiga iz područja: zdravlja, samopomoći, kulinarstva, sporta, doma i vrta te popularne psihologije. Spustili smo cijene do čak 60%, a sve to uz besplatnu poštarinu za narudžbe iznad 150 kn. Uz svaku narudžbu dobivate i GRATIS KNJIGU „Svijet bez nas ”.

Bliži nam se i najveći katolički blagdan Uskrs, pa ćemo iskoristi priliku i čestitati Uskrs svim našim dragim čitateljima koji ga slave. Želimo vam da ga provedete u miru i ljubavi s vašim obiteljima.

Čitajmo knjige, posvetimo se sebi. Ostanimo zdravi, ostanimo doma!
Akcija traje od 1. 4. do 30. 4. 2020. na www.vbz.hr
 

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –