Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: MV Info • 13.07.2007.

Poziv : Druga ljetna škola knjige

U sklopu 'Međunarodnog književnog festivala Pontes', koji se od 26-31. kolovoza 2007 održava u Krku, održati će se i ljetna škola pisanja. Pozivaju se zainteresirani za sudjelovanje koji se žele izvještiti u pisanju da pošalju svoje radove, a najbolji od njih biti će NAGRAÐENi besplatnom ljetnom školom knjige u društvu izabranih predavača i pisaca.

***

'Pontes - ljetni knjiški festival' organizira: DRUGU LJETNU ŠKOLU KNJIGE.
Pozivamo na sudjelovanje sve koji se žele izvještiti u pisanju da nam pošalju svoje radove, a najbolje od njih NAGRADIT ĆEMO besplatnom ljetnom školom knjige u društvu izabranih predavača i pisaca.

Pošaljite svoje kontakt podatke i uzorak rukopisa (pet do deset pjesama, deset do dvadeset kartica proze ili dvije do tri književne kritike) na adresu:
pontes@pontes.hr
Najkasnije do 5. kolovoza.

Najboljih šest obavijestit ćemo najkasnije do 10. kolovoza. Jednako tako, autori slijedećih dvanaest najboljih rukopisa moći će pohađati Ljetnu školu uz pokrivanje elementarnih troškova smještaja (oko 150 kn po noćenju).

Ljetna škola knjige se održava od 26. do 31. kolovoza '07. u gradu Krku, a uključuje:

1. svakodnevan rad u radionici kreativnog pisanja pod ravnanjem Katarine Mažuran
2. pet predavanja na temu knjige i književnosti (uz moto: puno prakse, malo teorije): Nenad Veličković, Dejan Ilić, Aljoša Pužar, Agencija Kapa i Valerij Jurešić
3. pet susreta s izvrsnim hrvatskim i europskim piscima i kritičarima
4. mnogo druženja i neformalne atmosfere, blizinu plaže i razdragan završetak ljeta

Pontes
Strossmayerova 24
Krk
pontes@pontes.hr

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –