Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 05.12.2008.

Predavanje : Lothar Hirneise 'Uspješne holističke terapije liječenja raka'
Održava se
08.12.2008.

Povodom hrvatskog izdanja svoje knjige "Kemoterapija liječi rak i Zemlja je ravna ploča" holistički stručnjak za rak Lothar Hirneise će u Zagrebu, u ponedjeljak i utorak, 8. i 9. prosinca 2008., održati predavanje pod nazivom "Uspješne holističke terapije liječenja raka (kako izliječiti rak na prirodan način)"

Program gostovanja:

- 8.12. ponedjeljak u 12 h, Knjižnica Bogdana Ogrizovića, Preradovićeva 5
- 9.12. utorak u 12 h, Tekstilno-tehnološki fakultet u Ulici baruna Filipovića 28a (preko puta Plive), seminarska dvorani A-301
- 9.12. utorak u 18 h, Udruga "Ljekovita biljka", dvorana Doma umirovljenika Medveščak, Iblerov trg 8

O knjizi "Kemoterapija liječi rak i Zemlja je ravna ploča":

U ovoj sveobuhvatnoj knjizi o raku, koja je u Njemačkoj postala nezaobilazna za sve one koji su se susreli s problematikom malignih bolesti, kako za pacijente, tako i za terapeute, autor obrađuje teorije uzroka raka, dijagnostičke postupke, terapeutske postupke kao što su zračenje i kemoterapija (najčešće terapije konvencionalne medicine), te opisuje konvencionalne metode liječenja za svaku pojedinu vrstu karcinoma, leukemije, limfoma i sarkoma.

Zatim objašnjava i daje upute za primjenu vlastite metode liječenja koju je nazvao "3E", što uključuje pravilnu prehranu, eliminaciju toksina i povećanje mentalne energije (njem. Ernährung, Entgiftung, Energie).

Autor opisuje 56 nekonvencionalnih terapija liječenja raka pomoću kojih se može uspješno liječiti zlokobna bolest.

Lothar Hirneise je osnivač i predsjednik njemačke Udruge "Ljudi protiv raka" (Menschen gegen Krebs), osnivač Centra za rak "3E" kod Stuttgarta, izdavač časopisa i knjiga, organizator niza predavanja i seminara, pokretač zdravstvenih seminara za školovanje Holističkih savjetnika za rak; općenito on je popularizator svega onoga što djeluje u borbi protiv raka, a što je oboljelima i najvažnije.

Godine 2002. za svoj je rad dobio nagradu američke Nacionalne fondacije za alternativnu medicinu zajedno s velikanima kao što su dr. Bernie Siegel, dr. Linda Peeno i dr. Susan Silberstein.

Pročitajte hrvatski prijevod interviewa Lothara Hirneise iz američkog izdanja časopisa 'Ode' (2003.g.).

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –