Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 13.12.2012.

Predstavljanje knjiga za mlade Adrijanin vrt i Kao da se ništa nije dogodilo
Održava se
14.12.2012.

Predstavljanje dviju knjiga za mlade "Adrijanin vrt" Norme Šerment i "Kao da se ništa nije dogodilo" Ðurđice Stuhlreiter, u izdanju Algoritma, održat će se u petak 14. prosinca 2012., u 13.00 sati, u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu.

Uz autorice, koje će spremno odgovarati na vaša pitanja, o njihovu će radu govoriti urednica Anita Peti-Stantić koja će čitati ulomke iz tekstova.

O knjizi "Adrijanin vrt":

U romanu u kojem se isprepliću priče o Adrijani, jadranskoj medvjedici, svijetu svjetla i tame i stvarnom svijetu Visa dvadesetih godina prošloga stoljeća, Norma Šerment plete epsku igru između sila svjetla i tame.

Gradeći priču oko dviju sasvim osebujnih djevojčica koje se, svaka na svoj način, odbijaju prilagoditi očekivanjima zajednice i obitelji, zato što su obje zapravo sirene, čuvarice podmorja koje u tajnom vrtu paze na ravnotežu između oprečnih sila…

O knjizi "Kao da se ništa nije dogodilo":

Može li se nasilju među mladima doskočiti? Može li ga se zaobići? Može li se uhvatiti ukoštac s njim, i kad se čini da je riječ o bezazlenom vršnjačkom zadirkivanju, ali i kad je sasvim ozbiljno, tako da se svatko naježi od njega? Zbirka od deset pripovijedaka "Kao da se ništa nije dogodilo" pripovijeda deset zaokruženih priča povezanih likovima slučajnih tinejdžera.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –