Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 05.05.2010.

Predstavljanje knjige 'Bez straha : 7 načela spokojnog uma'
Održava se
06.05.2010.

Nakladnička kuća Planetopija predstavlja knjigu "Bez straha : 7 načela spokojnog uma" Dr. Brende Shoshanna u četvrtak 6.svibnja u 19 sati u centru Makronova, Ilica 72/1, Zagreb.

Gošće: Branka Jakelić, psihoterapeutkinja i spisateljica, te Merima Nikočević Ibrahimpašić, urednica knjige.

Dr. Brenda Shoshanna priznata je psihologinja, stručnjakinja za osobni razvoj i veze te nagrađivana autorica. U svom radu uspješno spaja mudrost Istoka i Zapada te nudi psihološko, duhovno i praktično vodstvo za ostvarivanje životnih ciljeva.

 
"Koliko toga u životu propuštamo jer se bojimo? Koliko lijepih trenutaka i važnih odnosa žrtvujemo zbog straha? Koliko odluka donosimo vođeni strahom? Takve odluke nisu pravi odraz naše istinske prirode, naših želja i potreba. Bez obzira na vrstu straha koji osjećate, od ljubavi, uspjeha, veze, gubitka ili sučeljavanja, ova će vam knjiga otkriti kako da tu izrazito moćnu emociju pretvorite u spokoj uma.

Pozivamo Vas na predstavljanje knjige i razgovor s uglednom domaćom psihologinjom i spisateljicom Brankom Jakelić, o tome kako se nosimo sa strahom u svakodnevnom životu i što znači živjeti bez straha. Pridružite nam se i sudjelujte u razgovoru o ovoj važnoj i zanimljivoj temi."

Vaša Planetopija

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –