Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 20.05.2019.

Predstavljanje knjige Branke Erdelji Štivić "'Starenje za početnike'
Održava se
20.05.2019. u 18h

Može li starenje od početničkog postati majstorsko i mogu li se godine koje prolaze kreativno pretvoriti u dobitak? Odgovor je potvrdan u prvijencu dr. Branke Erdelji Štivić "Starenje za početnike" (Beletra, 2019) koji će autorica promovirati u ponedjeljak 20. svibnja u 18 sati u zagrebačkoj knjižari Hoću knjigu Megastore (Bogovićeva 7).

Lagan i razigran, zabavan i ozbiljan, ovaj roman ruši predrasude o ženama u dobi za mirovinu, o muževima i o podršci prijatelja - napisala je urednica Milena Benini u pogovoru. Uz autoricu Branku Erdelji-Štivić o romanu će govoriti Milena Benini i ilustratorica naslovnice Helena Klakočar. Moderatorica je Sandra Pocrnić Mlakar. Odlomke iz romana čita Marija Sekelez.

Branka Erdelji-Štivić je liječnica, životno vezana uz tri grada - uz Slavonski Brod, gdje je rođena, Zagreb gdje danas živi i gdje je proživjela djetinjstvo i mladost, te uz Koprivnicu, gdje je u zrelim godinama radila kao liječnica školske medicine. Koprivnica već očekuje svoju doktoricu i njezin roman na predstavljanju u knjižnici 4. lipnja.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –