Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 16.02.2009.

Predstavljanje knjige 'Duhovitošću do duhovnog zdravlja'
Održava se
18.02.2009.

Predstavljanje knjige "Duhovitošću do duhovnog zdravlja" autora Željka Pažina održat će se u srijedu, 18. veljače 2009. u 19 sati, u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu (Kaptol 29a).

Radi se o knjizi duhovitih anegdota koja objedinjuje humor s ozbiljnim meditativnim tekstovima i vrhunskim fotografijama Ive Pervana.

Knjiga je oblikovana kao kalendar, tako da svaki dan u godini pruža hranu za dušu. Šaljive anegdote, meditativni tekstovi i proplanci prirode i kulture, koje pružaju fotografije, odmaraju duh i potiču na kreativnost.

Željko Pažin rođen je 1981 g. u Koriji kod Virovitice. Nakon završenog Ekonomskog fakulteta u Osijeku vraća se u Viroviticu i uključuje u obiteljski biznis. Nutarnji nemir vodi ga u Zagreb gdje završava jednogodišnje usavršavanje i postiže zvanje menadžera za odnose s javnošću.

Ne posustajući u traganju za novim znanjem, upisuje studij na Institutu za teološku kulturu laika na Katoličkom bogoslovnom fakultetu. Postaje odgovorni urednik časopisa "Glas hagioterapije".

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –