Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 10.06.2024.

Predstavljanje knjige 'Sve što su mi prešutjeli o muškarcima i ženama' Marijane Perinić
Održava se
12.06.2024. u 20h

Predstavljanje nove, pete knjige, spisateljice i voditeljice Marijane Perinić, „Sve što su mi prešutjeli o muškarcima i ženama“ održat će se u srijedu 12. lipnja u 20 sati u Klubu hrvatskih glazbenika Sax (Palmotićeva 22, Zagreb).

Nakon zamijećenih uspjeha u stand up comedy nastupima i imitaciji bivše predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović te četiri rasprodane knjige, Marijana Perinić, spisateljica, voditeljica i komičarka objavila je novu, petu knjigu, introspektivan, lako čitljiv i duhovit vodič kroz partnerske odnose „Sve što su mi prešutjeli o muškarcima i ženama : Vodič za preživljavanje muško- ženskih odnosa“.

U novoj knjizi Marijana Perinić piše o ženama i muškarcima, nepremostivim i premostivim razlikama među njima, o njihovim sličnostima, muško-ženskim prijateljstvima, o prekidima, poslu, ljubavi prema sebi, ljubavi prema navikama nas Hrvata, začinivši svaku cjelinu većom ili manjom mjericom duhovitosti, koja joj je donijela prepoznatljivost u medijima, rasprodane knjige i nastupe.

O knjizi su rekli:

Bilo bi mnogo bolje da je Marijana ovaj vodič za muškarce i žene i njihove odnose napisala prije 30 godina. Uštedjelo bi mi dosta vremena, truda i živaca i grčeva u želucu da sam u mladim danima imao ovu knjižicu s uputstvima za pristup ženskom spolu. I rodu. Ali, rode moj muški, morali smo se tada sami snalaziti i učiti na svojoj koži da žene nisu tambura nego harfa po čijim strunama valja nježno i oprezno prelaziti. Tako da će mladima danas s ovom kajdankom biti puno lakše zasvirati željenu melodiju nego što je to nekad bilo nama, a nama starijima dobro će doći da se podsjetimo kako bismo svojim suprugama i partnericama tu melodiju trebali možda malo češće svirati. I češće se zajedno smijati. A ova je knjiga upravo tome namijenjena. – Zoran Šprajc, urednik i voditelj

Nevjerojatno je kako Marijana na jednostavan način objedinjuje sve životne mudrosti, koje imaju nedvojben terapeutski učinak, učeći oba spola kako su savršeni u svom ne savršenstvu, i da su upravo takvi-ogoljeni, ranjivi i svoji-drugoj strani najprivlačniji. Tek kada smo viđeni i prihvaćeni kakvi jesmo, osjećamo se voljenima, a to Marijana itekako dobro zna prenijeti svojim čitateljima. Ako nemate za terapiju, za početak svakako pročitajte ovu knjigu! – Maja Vučić, psihologinja i psihoterapeutkinja

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –