Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 11.07.2016.

Predstavljanje knjige 'The Sweet Taste of a Dalmatian Love Affair' i druženje s autoricom Florom Turner-Vučetić
Održava se
14.07.2016. u 19:30h

Povodom izlaska knjige "Ljubavne slastice" na engleskom jeziku - "The Sweet Taste of a Dalmatian Love Affair; Croatian family recipes" izdavačka kuća Algoritam poziva na druženje s autoricom Florom Turner-Vučetić, u četvrtak 14. srpnja Vinyl baru u Zagrebu (Bogovićeva 3).

Kulturno-modni događaj će, osim autorice, uveličati urednik knjige Neven Antičević. Moći ćete kušati likere Maraschino, nezaobilazni sastojak slastica iz Florine knjige, a za još ugodniju atmosferu pobrinut će se poznata hrvatska dizajnerica Marina Lacković, u čijim će haljinama prošetati modeli i napraviti malu modnu reviju.

"Ljubavne slastice", ukoričeni su, rukom pisani tradicionalni recepti Flore Boglić, gastronomske delicije koje su u velikoj bilježnici došle do unuke, autorice knjige Flore Turner-Vučetić, inače bivše savjetnice za kulturu hrvatskog veleposlanstva u Londonu. Ljubavne slastice kulinarsko su i romaneskno štivo, kojim se prati put kojim je baka Flora došla do srca budućeg muža Viktora početkom 20. stoljeća. Flora Turner-Vučetić, pak, rođena je na Hvaru, ali u Londonu živi od 1983., gdje radi kao povjesničarka umjetnosti i novinarka. U izdanju Algoritma, knjiga je objavljena 2015. godine, a sada je možete čitati i na egleskom jeziku, u novom izdanju.

Flora Turner-Vučetić

Ljubavne slastice

  • Algoritam 02/2015.
  • 176 str., tvrdi uvez
  • ISBN 9789533168388
  • Cijena 149.00 kn

Ljubavne slastice, ukoričeni su, rukom pisani tradicionalni recepti Flore Boglić, gastronomske delicije koje su u velikoj bilježnici došle do unuke, autorice knjige Flore Turner-Vučetić. Kulinarsko i romaneskno štivo, kojim se prati put kojim je baka Flora došla do srca budućeg muža Viktora početkom 20. stoljeća.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –