Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 19.05.2009.

Predstavljanje knjige 'Transformacija karmičkih obrazaca'
Održava se
20.05.2009.

U srijedu, 20. svibnja 2009. u 19.30 sati, u knjižnici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu (Preradovićeva 5), održat će se predstavljanje knjige Tomislava Budaka "Transformacija karmičkih obrazaca", te prezentacija sustava transformacije karmičkih obrazaca.

Prezentacija će biti multimedijalna, popraćena velikim brojem ilustracija i vizualnih primjera.

Karmički obrasci jesu svi duševni sadržaji pohranjeni u našoj podsvijesti koji nas opterećuju nepoželjnim tjelesnim stanjima, emocijama ili mislima. Nalik su pokvarenoj ploči koja se stalno i uporno ponavlja pa umjesto da ostvarujemo životne ciljeve, mi se vrtimo u krug.

Mnoge osobe svjesne su svojih ograničavajućih životnih modela i željele bi iz njih izaći, ali ne mogu jer ne znaju kako. Moguće je biti snažno motiviran za rješavanje vlastitog problema, a ne imati i odgovarajuća tehnička sredstva. Iz tog je razloga neophodno posjedovati određenu količinu znanja koje omogućuje ispravnu detekciju uzroka problema te njegovo efikasno rastvaranje.

Sustav po imenu "Transformacija  karmičkih obrazaca " bavi se upravo takvom tehnologijom. On nudi do sada nepoznate intervencijske metode i demistificira mnoge elemente osobnog razvoja za koje se još donedavno mislilo da nikada neće biti razjašnjeni. Ukoliko ste spremni mijenjati se, ovo je sustav koji omogućuje promjenu te uspješno rješavanje i najtvrdokornijih problema.

Na predavanju će biti predstavljena prva od dvije knjige na temu transformacije karmičkih obrazaca. Knjiga prva bavi se individualnim obrascima, dok će se knjiga druga, koja izlazi za godinu dana, baviti i kolektivnima.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –