Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 21.12.2023.

Predstavljanje knjige 'Uvod u medije i medijsku pismenost' Nade Zgrabljić Rotar
Održava se
21.12.2023. u 18h

Predstavljanje knjige "Uvod u medije i medijsku pismenost" Nade Zgrabljić Rotar održat će se u četvrtak, 21. prosinca u 18 sati, u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu (Preradovićeva 5).

O knjizi će uz autoricu govoriti: akademik Boris Senker (urednik Biblioteke Uvodi izdavača Leykam international), prof. dr. sc. Nenad Prelog (recenzent knjige), Mirko Bolfek (stručni recenzent knjige), prof. dr. sc. Nikica Gilić (autor Predgovora). Promociju će voditi urednica knjige, Eugenia Ehgartner.

Knjiga je objavljena u biblioteci Uvodi, naklade Leykam international, a namijenjena je studentima komunikologije i drugih društvenih disciplina, polaznicima poslijediplomskih studija, profesorima i široj javnosti koju zanimaju mediji u sažetoj dijakronijskoj i sinkronijskoj perspektivi. Teme u knjizi su: Mediji i masovna komunikacija; Tradicionalni mediji, Tisak, Radio, Televizija; Internet i komunikacija; Novi mediji u digitalnom dobu, WWW, Portali, Facebook, YouTube, Google, Wikipedija; Mediji i kultura, Mediji i javnost, Medijski sustav, Medijska industrija, Koncept i paradigme medijske pismenosti. Knjiga je udžbenik Sveučilišta Vern prema recenzijama doc. dr. sc. Mirele Holy i doc. dr. sc. Nikoline Borčić.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –