Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 14.11.2017.

Predstavljanje nove knjige Vlade Simcicha Vave 'Canzoni d'una volta'
Održava se
15.11.2017. u 20h

Predstavljanje nove knjige riječkog glazbenika i književnika Vlade Simcicha Vave "Canzoni d'una volta", objavljene u izdavačkoj kući Studio TiM, održat će se u srijedu 15. studenog u 20 sati u Book caffeu Dnevni boravak u Rijeci (Ciottina 12a).

Od trenutka kada je Orao sletio u More tišine, preko prve velike riječke nogometne ofanzive, one davne, još sedamdesetih, riječkih rokerskih ludih i nezaboravnih osamdesetih i zbunjujućih devedesetih, do prorečene budućnosti kada će propasti civilizacija utemeljena na društvenim mrežama zbog neznanog elektromagnetskog udara iz svemira... Vava je ispripovijedao priču u dvadeset šest slika - plus četiri bonus dodatka izvan autobiografskog koncepta - ikoničkih dvadeset šest momenata koji su iskoračili iz povijesti i postali - pripovijest.

Trideset vrsnih, punokrvnih pripovjedaka u kojima je Vava ispričao kako se fermentirao, a zatim i ukiselio njegov osobni rokenrol.

Vlado Simcich Vava (1964.) je riječki rock muzičar, aktivan na sceni preko trideset godina. Iza sebe ima albume s grupama Laufer, En Face, Mone, Blagdan Band, Harbour Cyclone, Turisti, kao i samostalne uratke. Utemeljitelj je neformalne književne skupine Ri Lit koja djeluje od 2012.godine kroz nastupe i zajedničke zbirke. Dosad je objavio zbirku priča "Odstranjivač ljubavi" (ICR, 2012.), te roman "Srce od gume" (VBZ, 2014.).

S Vavom će o knjizi razgovarati Milan Zagorac te će biti pročitani ulomci iz same zbirke priča.

Izvor: Studio TiM

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –