Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 16.12.2009.

Predstavljanje novog romana Gordana Nuhanovića 'Vjerojatno zauvijek'
Održava se
17.12.2009.

Predstavljanje novog romana Gordana Nuhanovića "Vjerojatno zauvijek", u izdanju Naklade Ljevak, održat će se u četvrtak, 17. prosinca 2009., u 20 sati, u B.P. Clubu u Zagrebu (Teslina 7).

Knjigu predstavljaju: Andrea Zlatar, Edo Popović i Gordan Nuhanović.

O knjizi:

"Vjerojatno zauvijek" donosi priču o slobodnom umjetniku Miroslavu Devaldu koji u četrdesetoj godini života odlučuje raskinuti loš brak te nakon deset godina iseljava iz kuće i izlazi na samačku scenu.

Radnja romana smještena je u razdoblje Devaldova osamostaljenja koje ne ide baš glatko. Kao prvo, pet mjeseci nakon odlaska od kuće njegov je status još uvijek nedefiniran. I dalje je oženjen, a zahtjev za brakorazvodnom parnicom odgađa ne želeći dodatno iritirati svoju suprugu.

Tu je i njegov maloljetni sin kojemu tek treba pojasniti novonastale okolnosti. Kao senzibilnog oca, muči ga razdvojenost od sina. Osim toga, supruga Josipa je u šoku - kao dominantan član obitelji ona njegov odlazak doživljava kao osobni poraz. Nakon što se pribrala, njezini potezi postupno ispunjavaju Miroslava Devalda neizvjesnošću i strahom od budućnosti.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –