Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 17.12.2008.

Predstavljanje novog romana Slađane Bukovac 'Rod avetnjaka'
Održava se
18.12.2008.

Predstavljanje novog romana Slađane Bukovac “Rod avetnjaka” u izdanju Frakture, održat će se u četvrtak 18. prosinca 2008. u 19 sati u knjižari Ljevak u Zagrebu (Trg bana Josipa Jelačića 17).

Sudjeluju: Slađana Bukovac, Alenka Mirković i Seid Serdarević.

Riječima nakladnika, roman Slađane Bukovac "Rod avetnjaka" jedan je od najuzbudljivijih i najpotresnijih romana napisanih u Hrvatskoj u nekoliko posljednjih godina.

Kroz lik glavnoga junaka psihijatra Pavela i njegovih pacijenata priča se bolna priča o poslijeratnom društvu, o ljudima koji su bez obzira na to jesu li bogati ili siromašni, jesu li poznati, kao supruga nizozemskog diplomata, ili potpuno nepoznati, kao ekolog koji pokušava spasiti životinje, osuđeni da se, uz psihijatrovu pomoć ili bez nje, bore i suoče s prošlim i budućim problemima.

Slađana Bukovac diplomirala je povijest umjetnosti i komparativnu književnost. Radi kao novinarka na Hrvatskoj televiziji, u emisiji Pola ure kulture. Autorica je romana "Putnici", nagrađenog Slavićem i Kiklopom za debitantsku knjigu godine, te pjesničke zbirke "Nijedan pauk nije savršen", nominirane za Kiklopa za poeziju. Živi na relaciji Glina - Zagreb.
 

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –