Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 01.12.2017.

Predstavljanje prvog dijela ciklusa 'Kraljevstvo' Nenada Jalšenjaka
Održava se
04.12.2017. u 19h

Predstavljanje knjige 'Nasmiješeno sunce', prvog dijela fantastične sage 'Kraljevstvo' autora Nenada Jalšenjaka (Zagrebačka Naklada, 2017) održat će se u ponedjeljak 4. prosinca u 19 sati u kafeu Razzmatazz (Ilica 65, Zagreb).

Epski roman fantastike koji nas vodi kroz svijet na rubu vlastita uništenja, predstavit će Nenad Jalšenjak, Sandra Filipčić i urednik Krešimir Maligec.

Legenda kaže da se Sjena vratila u svijet duboko zakopana u srcima i dušama ljudi – slabih bića koje je Cjelovitost spasila proviđenjem ili kobnom pogreškom. Dok su se oni širili novom Zemljom, Sjena je prekrivala svijet drevnih crnonogih i njihove mlađe braće – plemenitih. Kad se veliki pehar ljudske zloće prepunio, more su počele prelaziti iz svijeta snova u onaj stvarni, navješćujući povratak iskonskog zla, Morgha. Svijet nepovratno klizi u novi Armagedon, a njegovi žitelji ponovo moraju odabrati stranu.

Nenad Jalšenjak

Nasmiješeno sunce : Kraljevstvo, knjiga 1.

  • Zagrebačka naklada 11/2017.
  • 366 str., meki uvez
  • ISBN 9789532522068
  • Cijena 129.00 kn

'Nasmiješeno sunce' prvi je dio ciklusa 'Kraljevstvo' Nenada Jalšenjaka. Epski je to roman fantastike koji nas vodi kroz svijet na rubu vlastita uništenja, ispreplićući sudbine brojnih likova s usudom cijelih vrsta obuhvaćenih neumitnošću nadolazeće katastrofe. Priča o vječitoj borbi dobra i zla, inspirirana biblijskim motivima i mitologijama.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –