Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 14.03.2013.

Predstavljanje romana 'Rezepte fürs Glück' Ane Ðokić u Njemačkoj
Održava se
15.03.2013.

Nedavno objavljeni njemački prijevod romana "Recepti za sreću" Ane Ðokić (Knjiga u centru, 2008) u izdanju nakladničke kuće Leipziger Literaturverlag bit će predstavljen na književnoj turneji po Njemačkoj, koja će se održati u drugoj polovici ožujka 2013.

Roman "Rezepte fürs Glück" će na književnim tribinama i javnim čitanjima po knjižarama u Berlinu, Leipzigu i Hamburgu njemačkoj publici predstaviti autorica Ana Ðokić, prevoditeljica Anke Ludewig i urednik njemačkog izdanja Viktor Kalinke.

Roman će biti predstavljen u okviru događanja na Sajmu knjiga u Leipzigu, 15. ožujka u 17.00 sati, u knjižari Hugendubel, u organizaciji Leipziger Literaturverlaga. Uz autoricu, roman će predstaviti prevoditeljica Anke Ludewig.

U subotu 16. ožujka u 20.15 sati u Leipzigu (Kurt-Wolf-Depot) Ana Ðokić će sudjelovati u književnoj večeri "Otputovati u stihovima : Leipciška noć prevoditelja" na kojoj sudjeluju: Elin Rachnev, Henrike Schmidt, Anke Ludewig, Elvira Veselinovic (Miloš Crnjanski), Jakob Taube (Bahrom Ro'zimuhammad), Robert Hodel (Momcilo Nastasijevic), Georg Deggerich (Charles Reznikoff), Brigitte Rath & Slávka Rude-Porubská.

Prijevod je objavljen uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –