Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 08.02.2024.

Predstavljanje slikovnice Slavka Sobina 'Doktor Jabuka i kradljivci osmijeha'
Održava se
10.02.2024. u 11h

Za sve ljubitelje dječjih priča i avantura, Slavko Sobin vraća se s novom slikovnicom o omiljenom liku, Doktoru Jabuci, koji nas vodi na još jedno nezaboravno putovanje maštom. 

Predstavljanje najnovije slikovnice iz radionice Petrinih knjiga – "Doktor Jabuka i kradljivci osmijeha" održat će se u subotu 10. veljače u 11 sati u knjižari Hoću knjigu Megastore u Zagrebu (Bogovićeva 7). S vama će se družiti: autor Slavko Sobin i ilustrator Marko Jovanovac, a kroz razgovor o knjizi vodit će vas urednik Zoran Maljković (+ gost iznenađenja!).

O knjizi:
U osnovnoj školi Leni Ercegović događa se nešto neobično: jedno po jedno dijete drugog be razreda jednostavno se prestalo smijati. Tko krade djeci osmijehe? Roditelji su zabrinuti, a zabrinut je i dobri doktor Jabuka. Je li riječ o nekakvoj bolesti ili možda  čaroliji? Sanja li doktor psa koji govori ili je on stvaran? Dok razmišlja kako zaštititi djecu od kradljivaca osmijeha, čudesni doktor Jabuka otkriva snagu lijepe riječi pokazujući da se najveća čuda događaju upravo u nama samima…

Slavko Sobin, hrvatski je kazališni, televizijski i filmski glumac, te autor predstave “Šapice” praizvedene u Gradskom Kazalištu Mladih u Splitu.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –