Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 23.10.2008.

Predstavljnje nove knjige iz ciklusa 'Zvonki cedar ruski' - 'Obredi ljubavi'
Održava se
24.10.2008.

Predstavljnje nove knjige iz ciklusa "Zvonki cedar ruski", "Obredi ljubavi" Vladimira Megrea, održat će se petak, 24. listopada 2008. u 18.30 sati u Českome domu u Zagrebu, Šubićeva 20.

"Obrede ljubavi" Vladimira Megrea, predstavit će Andreja Varoščić Austin.

Nakon promocije planirana je zakuska, a na promociji će se prodavati i cedrovi proizvodi, kao i sve knjige po cijeni od 70,00 kn.

Kad je ruski poduzetnik Vladimir Megre 1995. godine objavio prvu knjigu o pustinjakinji Anastaziji koja živi u sibirskoj tajgi daleko od civilizacije i u dubokom kontaktu s prirodom, nije mogao naslutiti da će u godinama koje dolaze, njegovo djelo izazvati mnoge kontroverze i pokrenuti svojevrstan 'kult povratka prirodi' u Rusiji ali i mnogim drugim zemljama.

Megreova serija knjiga o Anastaziji se dopala čitateljima, navela ih da zavire u svoju nutrinu ne bi li otkrili odgovore na neka fundamentalna pitanja o čovjekovom bitku, smislu postajanja...

U "Obredima ljubavi" Vladimir Megre, nastavljajujući tematiku iz VI. knjige ciklusa "Knjige naslijeđa",  istražuje obrede iz vedskoga vremena, s naglaskom na obredima ljubavi, koji su bili sposobni sačuvati ljubav u obitelji. Ljubav uzdiže na razinu kozmičke supstancije i pridaje joj karakter pokretačke, organizirane snage koja ujedinjuje i donosi sklad u obitelji.

Priča kulminira Anastazijinim vjenčanjem na kraju knjige, koja se, kao što kaže, vjenčala sama pred licem neba.

Knjigu je objavila Udruga Amrita.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –