Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 22.11.2007.

Promocija knjige 'Clubture - kultura kao proces razmjene'
Održava se
23.11.2007.

Promocija knjige "Clubture - kultura kao proces razmjene (2002.-2007.)", objavljene povodom petogodišnjice djelovanja mreže Clubture i posljednjeg broja časopisa "04 - megazin za hakiranje stvarnosti", održati će se u petak 23. studenog u 18 sati u Književnom klubu Booksa u Zagrebu (Martićeva 14d).

Na promociji će govoriti dr. sc. Sanjin Dragojević (Fakultet političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu), Dea Vidović (glavna urednica izdanja) i Emina Višnić (koordinatorica mreže Clubture).    

Prošlo je pet godina od prvih aktivnosti mreže Clubture. Povodom ove obljetnice objavljena je knjiga "Clubture - kultura kao proces razmjene (2002.-2007.)", a u suradnji sa Savezom za centar za predstojeći je vikend pripremljen i trodnevni glazbeni spektakl u Jedinstvu i Močvari.  

Program započinje u petak s uvijek kontroverznim slovenskim bendom Laibach i beskompromisnim američkim MC-em Soleom, koji će nastupiti uz pratnju benda Skyrider.  

U subotu vas očekuje fantastičan party na 2 flora - 100% domaća elektronika - LIVE, kada će vas 12 izvođača (bandovi i live actovi) potaknuti da prodrmate kukove uz njihove autorske uratke različitih stilova: od world electronice preko drum 'n' basea i dancehalla do dark industriala u Jedinstvu, i od elektra preko tech, minimal i electo housa do experimentala u Močvari.  

A u nedjelju, nakon što se zatvore biračka mjesta, očekuje vas krckavi koncert bečkog muzičara Bernharda Fleischmanna uz podršku domaćih snaga: Luka Bauman i DJ Pytzek.  

Više o programu na OVOM linku!

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –