Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 26.10.2015.

Promocija knjige 'Ja nisam Švabo' Vedrana Kukavice
Održava se
28.10.2015. u 19h

Promocija knjige "Ja nisam Švabo" autora Vedrana Kukavice (Profil, 2015) održat će se u srijedu 28. listopada u 19 sati u dvorani Muzeja Mimara u Zagrebu (Rooselveltov trg 5).

Na predstavljanju će, uz autora, govoriti recenzent Ratko Cvetnić i urednica Sandra Pocrnić Mlakar. Odlomke čita Joško Ševo, a promociju vodi Tončica Čeljuska.

Dođite i poslušajte što sve poznati televizijski novinar Vedran Kukavica ima za reći o svom romanu prvijencu o kojem je recenzent Ratko Cvetnić napisao: „Kod Kukavice gogoljevski se okus ćuti i u onom prividu smiješnoga iza kojeg proviruje tužna zadanost ljudske sudbine. Što znači biti naš, tko je kome naš ili svoj u svijetu u kojem stvari nikad nisu onakve kakvima izgledaju?“

Vedran Kukavica

Ja nisam Švabo! : Roman o identitetu, Dalmaciji koja ne vidi more, utvrđivanju očinstva i juhi od tikve

  • Profil 10/2015.
  • 304 str., meki uvez
  • ISBN 9789533134024
  • Cijena 99.00 kn

Nakon smrti majke Udo kreće tragom njezina pisma u kojem mu ona priznaje kako je njegov pravi otac Tvrtko Batina iz mjesta Batina u Hrvatskoj, u Dalmatinskoj Zagori. Njegovu životnu pustolovinu u kojoj ispočetka glumi inozemnog investitora, otežat će činjenica da u Batini Tvrtko nije samo jedan, a baš nijedan mu ne želi odati tajnu: zašto je njegova majka Eva, mjesna učiteljica, napustila Batinu i u drugom stanju pobjegla u Njemačku?

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –